ETALBOND – Гърция

Да сме лидери на пазара на фасадни материали за нас означава не само да произвеждаме и поддържаме на склад висококачествен алуминиев композитен материал.

  • Задоволяване на уникалното цветово желание на архитекта;
  • Атрактивна цена, бързо производство и специални размери на панелите важни за инвеститора;
  • Системи за монтиране, каталози с детайли необходими на проектанта.


ETEM Building Systems предоставя възможностцветове за производство на композитни панели във всеки цвят по RAL. Сътрудничеството ни с водещите световни производители на покрития и финиши ELVAL, Euramax, Becker ни позволява създаването на уникални цветови решения имитиращи естествения алуминий, множество дървесни имитации, имитации на камък и мрамор, както и променящи цвета си в зависимост от слънчевата светлина (хамелеон) композитни панели.EtalboldДали даден проект е разположен в центъра на град със силно замърсен въздух или близо до крайбрежни райони, където дъждът и атмосферата са богати на сол, повърхността на фасадните материали е изложена на риск от избледняване или оксидиране на боята, ако е неподходяща. etalbond®/etalbond®FR използва трипластово цветово покритие PVDFKynar 500 или Very High DurabilityPolyester, приготвено съгласно възприетите от ETEM BuildingSystems стандарти на Американска асоциация на производителите ААР,осигуряващи минимум 15 години устойчивост, дори при най-сурови условия. Покритието се тества според ЕCCA и целият процес на производство е сертифициран според ISO 9001.


Технически характеристики:


характеристики

характеристики

  • Специални широчини, различни от посочените също са възможни след запитване. Минимално количество за поръчка на специални широчини 1500 м².
  • Възможно е производство на etalbond на специални дължини (от 2000 до 9000 мм) след запитване. Минимално количество за поръчка на специални дължини 100 м².
  • Възможно е разнотоние при различните партиди от цветовете Metallic и New Look.
  • Препоръчително е материалът за една фасада да бъде от една партида.
  • Не се наблюдава разнотоние при неметалиците.
  • Възможно е производството на специални цветове (по RAL каталог). Минимално количество за поръчка 1500 м².
  • За избягване на разнотоние между различните тави се препоръчва те да бъдат монтирани в една и съща посока със стрелките нанесени върху защитното фолио.


Твърдост и тегло


Комбинацията от висока твърдост и висока якост позволява запазване на формата и гладкостта на панелите дори при излагането им на сурови температурни промени.


Твърдост и теглоКомпозитната структура на etalbond / etalbond FR осигурява изключително предимство на коефициента якост към тегло в сравнение с други яки материали и прави etalbond предпочитан материал.